Llibres recomanats de sant Jordi 2016

0
llibres recomanats sant Jordi 2016

LLIBRES RECOMANATS SANT JORDI 2016

Des de fa anys el mes d’abril s’associa a primavera i Sant Jordi, dia del llibre i de la rosa. Sant Jordi és una de les festes més boniques del calendari, per això nosaltres comencem la preparació uns mesos abans quan les editorials presenten les novetats i premis literaris, i cal fer comanda. A principis d’abril, les lleixes i expositors plens de piles de llibres confereixen a la llibreria l’aspecte tan desitjat pels clients.

Pilar Vila i les seves ajudantes de la llibreria Mater us aconsellen fer una ullada als llibres dies abans del 23 d’abril per gaudir de la festa de Sant Jordi sense presses, així podeu fer encàrrecs i tenir el llibre desitjat sense preocupació.

Aquest any hi ha llibres per a tot tipus de lector adult o infantil, literari o pràctic. En primer lloc destaquem “ LA FILLA DEL CAPITÀ GROC” de Victor Amela ed. Planeta, Premi Ramon Llull 2016. És una novel.la històrica ambientada a Forcall el 1841 després de la guerra entre carlistes i liberals.

Un altre premi de Sant Jordi és “LA VIDA SENSE LA SARA AMAT” de Pep Puig, que té un argument molt més intimista en el qual descobrim el canvi psicològic d’en Pep de cal Sabater, un noi que passa de ser nen a adolescent a Ullastrell.

El premi Nadal d’aquest any és “LA VISPERA DE CASI TODO” de Víctor del Arbol, la historia d’un policia desencantat (que podem trobar també traduïda en català).

I finalment per adults podem recordar que tenim “VAE VICTUS” d’Albert Sanchez Pinyol, Editorial la Campana per saber com continúen les aventures de Martí Zuviria després del 1714.

També cal destacar que s’ha editat “POESIA COMPLETA” de Lluis Solà, ed. 1984 , el nostre poeta vigatà. I En gastronomia l’obra “CUINA AMB JOAN ROCA A BAIXA TEMPERATURA” ens mostra l’art culinari del Celler de can Roca, el millor restaurant del món.

Els nens a la primavera gaudeixen com mai amb l’arribada del bon temps, Sant Jordi i festes familars. Cada cop més pares i avis regalen contes per Sant Jordi als infants. Hi ha albums il.lustrats molt ben editats com “LA MÀQUINA D’ABRAÇADES” d’Scott Campdell o “CHARLIE I LA FABRICA DE XOCOLATA” de Roald Dahl de la Magrana. Les col.leccions d’aventures per a joves lectors com “L’AGUS I ELS MONSTRES” de Jaume Copons, o “ELS CINC” D’Enyd Blyton (renovats) enganxen des del primer llibre.

En definitiva, hi ha tantes novetats que us convidem a venir a Llibreria Mater a descobrir els diferents contes, poesia, guies, manuals de cuina i altres que poden convertir-se en el vostre llibre de Sant Jordi.

Llibreria Mater

Llibreters amb vocació, des de 1957

Related Posts

Obre Whatsapp
1
Hola! En què et podem ajudar?
Hola! Aquest és el canal de Whatsapp de la llibreria Mater. En què et podem ajudar?